Kezdő szombati Iyengar jóga tanfolyam

Tanfolyam időtartama 8 alkalom:

2022. szeptember 17, október 1, 15, 29, november 19, 26, december 10, 17., szombatonként 11:15- 12:45

Oktató: Veres Mónika, okleveles Iyengar jóga oktató, oktatóképző- tanár

A tanfolyam ár egy összegben: 23.000-/ 8 alkalom vagy 3000- alkalmanként fizetve.

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: Erste Bank 11600006-00000000-45969823 Veres Mónika Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!
2. Készpénzben a helyszínen: Móni órái előtt vagy után.
3. OTP SZÉP kártyával: Ezt jelezd kérlek előre Móninál.

A nyolc alkalom alatt átgyakoroljuk az ízületek felfrissítéséhez, átmozgatásához szükséges ászanákat.

Gerinced egyenesebb, tartásod erősebb lesz, de ami még fontosabb, hogy egyre jobb kapcsolatba fogsz kerülni önmagaddal. Ez az integrált külső-és belső munka segít, hogy igazán önmagaddá válj és ezáltal hatékonyabb, sikeresebb lehess a mindennapokban; hiszen végső soron ez a jóga legnagyobb ajándéka számunkra.

Ha megfelelő odaadással gyakorolsz biztos, hogy a hajlékonyságod, erőnléted is fejlődni fog az olyan gyakorlatoktól mint a különleges álló pózok. De persze lesznek más hasizom és hátizom erősítő gyakorlatok, hogy egyre egészségesebb, erősebb, fittebb lehess a tanfolyam végére.

Móni figyelembe veszi az életkorod, testi-lelki állapotod és a lehetőségeidet. Ha szükséges, segítséget és segítő eszközöket is kapsz a gyakorlatok megfelelő végrehajtásához. Hiszen az Iyengar jógát nem csak az emeli a többi hatha jógaág fölé, hogy páratlan orvosi- egészségügyi háttere van, hanem speciális, - a gyakorlást könnyítő, támogató- eszközei is. Így az Iyengar jógát bárki, bármilyen életkorban és állapotban tanulhatja, gyakorolhatja- ez nem is kérdés.

Ha további kérdésed lenne a tanfolyammal kapcsolatban kérlek keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

Várunk szeretettel!

Az oktatóról:

Veres Mónika: okleveles Iyengar oktató, oktatóképző- tanár. Több évtizedes jógában és más fizikai- lelki önfejlesztő módszerekben szerzett tapasztalata, elért eredményei a garancia arra, hogy nem csak egy átlagos jógatanfolyamon fogsz részt venni; stabil alapot fogsz kapni erőd és egészséged további fejlesztéséhez.

Vélemények Móniról és a fent leírt tanfolyamról:

"Móni rendkívül nagy tudású, segítőkész, hatalmas lélekkel és kisugárzással. Nem csak tudást és támogatást kaptam tőle, hanem élő példát, hogy lehetek önmagam és még nőiesebb fizikailag és lelkileg egyaránt."

(T. Andrea)

"Amit Móni tud, azt minden nőtársamnak ajánlom. Bár nem kevés munka van abban amilyen a személyisége és ahogy kinéz, de megéri!!"

(P. Bea)

"Először nehezen hittem el, hogy az izmaim fejlesztésére létezik más módszer, mint amit az edzőtermekben megismertem, de örülök, hogy belevágtam Móni jógájába. Móni nem csak az Iyengarban jártas, de ért a súlyzós és más erősítő módszerekhez is, így mindig megvolt a közös nyelv. Nem csak tovább erősödtem a segítségével, de testem egészségesebb is lett ami fontos ha komoly teljesítményt szeretnék felmutatni magamnak és a tanítványaimnak."

(C. Tamás)
 

 


Részletek
Esemény dátuma:
2022.10.01. - 2022.12.17.
Esemény ideje:
11.15- 12.45
Esemény helyszíne:
Ananda Jóga és Életmód Stúdió, XI. Edömér u. 4.
Típus:
Iyengar jóga 1.szint (Kezdőknek)

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Tudomásul veszem, hogy a(z) Veres Mónika Katalin Ev. (Magyarország 1162 Budapest Fürge u. 47.) adatkezelő által a(z) veresmonika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Telefonszám, Email cím, Cégnév, Számlázási cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.