Kezdő 6 alkalmas Iyengar jóga tanfolyam

Tanfolyam időtartama:2020. január 28- március 3. keddenként, 19:30- 21:00

Oktató: Pável Miki, okleveles Iyengar jóga oktató

Tanfolyam ára: 12.000 Ft/ 6 alkalom

A hat alkalom alatt átgyakoroljuk az ízületek felfrissítéséhez, átmozgatásához szükséges ászanákat. Minden gyakorlattípust átveszünk, mint állópózok, hasizom fejlesztő, hátizom fejlesztő pózok. A gerinccsavarások alatt is figyelünk a nyitott mellkasra és a gerinc hosszúságára.

Miki figyelembe veszi az életkorod és a lehetőségeid a mozgásra és ha szükséges ad segítséget a gyakorlatok végrehajtásához. Hiszen az Iyengar jóga bármilyen életkorban végezhető, ez nem is kérdés.

Itt fejlesztheted a hajlékonyságod, erőnléted. Ebben lesznek segítségedre az állópózok. Miki figyelme és szakértelme bizalmat ébreszt. Hasizom és hátizom erősítő gyakorlatokat is gyakorolni fogtok, hogy egyre erősebbnek és fittebbnek érezd magad a tanfolyam végeztével és felkészülj az idei télre.

Gerinced egyenesebb, tartásod erősebb lesz, amit a barátaid is észrevesznek majd. De a lényeg, hogy felveszed magaddal a kapcsolatot és az erőd fejlődésével az önbizalmad is nő.

Ha további kérdésed lenne a tanfolyammal kapcsolatban kérlek keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

Várunk szeretettel!


Részletek
Esemény dátuma:
2020.01.28. - 2020.03.03.
Esemény ideje:
19.30- 21.00
Esemény helyszíne:
Ananda Jóga és Életmód Stúdió, XI. Edömér u. 4.
Típus:
Tanfolyamok

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.