Árak

Kedves Jógások!

2021. június 1.-vel újranyitjuk az Ananda jógastúdiót. Az online órák is megmaradnak és a személyes órák pedig ismét elérhetővé válnak. 😍 A zárásunk előtt vásárolt, felfüggesztett bérleteket ismét felhasználhatóvá tesszük. Várunk Téged is!

Itt tudod megnézni az órarendünket. Ezen a linken pedig eléred az online foglalási rendszerünket, ahol láthatod a bérleted: Reservio órarend

Ha elfogy a bérleted a 11600006-00000000-45969823 számlaszámon tudsz utalni Veres Mónikának vagy a lap alján található Simple Pay rendszer segítségével. Kérünk a közleménybe írd be a számlázási címed. Köszönjük.

90 perces foglalkozások (Iyengar jóga kezdő, közép és haladó szinten) 2020. február 1.-től érvényes

  • 90 perces foglalkozás- Napi jegy 2 500- (egy alkalomra érvényes)
  • 90 perces foglalkozás- Diák és nyugdíjas napi jegy 2 200- (egy alkalomra érvényes)
  • 90 perces foglalkozás- 5 alkalmas bérlet 11 500- (7 hétig érvényes)
  • 90 perces foglalkozás- 10 alkalmas bérlet 21 500- (14 hétig érvényes)
  • 90 perces foglalkozás- 10 alkalmas diák és nyugdíjas bérlet 19 000- (14 hétig érvényes)
  • 90 perces foglalkozás- 15 alkalmas bérlet 29 000- (20 hétig érvényes)
  • 6 alkalmas jóga tanfolyam- 14 400- (tanfolyam ideje alatt lejárandó)

120 perces foglalkozások (Iyengar jóga 2-3. szint)

  • 120 perces foglalkozás- Napi jegy 3 000- (egy alkalomra érvényes)
  • 120 perces foglalkozás- 5 alkalmas bérlet 13 500- (7 hétig érvényes)
  • 120 perces foglalkozás- 10 alkalmas bérlet 26 500- (14 hétig érvényes)

Egyéni órákról és a kezelések árairól érdeklődj a Terapeutáinktól.

A bérletek névre szólnak, nem átruházhatóak.
A bérletet előre is megveheted. Megvétel után legkésőbb 30 nappal kezd el a felhasználását. Az érvényességi idő a felhasználásától indul a bérlet normál érvényességi idejének megfelelően.
A bérletek betegség és utazás esetén felfüggeszthetőek egyszeri alkalommal és maximum 30 napra, ha előzetesen értesítesz minket. Az elutazásod előtt szólj előre személyesen vagy telefonon, hogy tudjunk róla és elkerüljük az esetleges félreértéseket.
Kismamáknál a bérletek a szülést követően maximum 4 hónapig függeszthetők fel.
A lejárt határidejű bérleteken maradt, le nem járt alkalmakat nem tudjuk egy következő bérletre átvinni vagy visszaváltani.


 

Bankkártyás jegyvásárlás a SimplePay felületén keresztül.
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Tudomásul veszem, hogy a(z) Veres Mónika Katalin Ev. (Magyarország 1162 Budapest Fürge u. 47.) adatkezelő által a(z) veresmonika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Telefonszám, Email cím, Cégnév, Számlázási cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.