Czérna Anett

Talpmasszőr

Gyermekkorom óta célom, hogy segítsek az embereken. Szeretném, hogy boldogabbak és egészségesebbek legyenek. Véleményem szerint a sport, a mozgás az egyik lehetőség az egészségesebb és boldogabb élethez. A sport mindig is nagy szerepet játszott az életemben. Soproni lévén, a kosárlabda egyik vidéki fellegvárában, az úszás mellett én is a kosárlabdát választottam. A közösség, a csapategység, az edzőim sok mindenre megtanítottak, amelyek közül sok mindent a mindennapi életemben kamatoztatok. Mivel a sport, az egészség megőrzése, vagy helyreállítása közel állnak hozzám, ezért a felsőfokú tanulmányaimat az egészségfejlesztés területén végeztem. Az egyetemi évek után a természetgyógyászati irányzatok felé nyitottam.

Ekkor ismerkedtem és szerettem meg a gyógynövényeket, gyógygombákat, majd a reflexológiát. Nagyon izgalmas terület számomra, hogy szervezetünk kicsinyített mása megtalálható a talpon és ezeken a pontok a test jelzi, ha felborul az egyensúly. A rendszeres talpmasszázs beindítja a szervezet öngyógyító képességét, stimulálja az idegrendszert, nyugtató hatású, fokozza a stressztűrő képességet, egyensúlyba hozza a hormonrendszert, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatású. Úgy gondolom, hogy a prevencióban és a rehabilitációban nagy szerepe van az alternatív gyógymódoknak.

Fontos számomra az önfejlesztés a tanulás is, ezért jelenleg aromaterapeuta képzésben veszek részt. Már az első perctől elvarázsolt az aromaterápia is, hiszen azon kívül, hogy szervezetünkre nagyon jó hatással vannak az illóolajok az érzelmeinket is pozitívan befolyásolja. Kisgyermekkori céljaimat ma is szem előtt tartva élek, mert hiszek abban, hogy ha rendben van az ember, akkor rendben van a Világ is.

Elérhetőség:  +36309569252

Czérna Anett
egészségfejlesztő, talpmasszőr