Tanfolyamok

 Kezdő gerincerősítő Iyengar jóga tanfolyam

2021. március 30 -tól | KEDDENKÉNT 19:30-21:00 | 6 alkalmas

Az órára bármikor becsatlakozhatsz a szabad helyek függvényében. 

Oktató: Veres Mónika, okleveles Iyengar Jóga oktató (Senior Intermediate I. szint)

Létszám: max 18 fő

A tanfolyam díja: 14.400 Ft / 6 alkalom

Ideje: 2021. március 30- május 4.

Helyszín: jelenleg online

Lemondási feltételek: egy héttel a kezdésig a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget.

 

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Amennyiben még sosem jártál jóga órán vagy más jógastílust kipróbáltál már, de kíváncsi vagy az Iyengar jógára várunk szeretettel. Ha régóta nem mozogtál, de szeretnél ismét megerősödni és fájdalom nélkül élni, akkor jó helyen jársz.

Ez a tanfolyam a gerincerősítésre és a helyes testtartásra kialakítására és megértésére fókuszál, ahol erősítés és nyújtás egyszerre történik.

A gerinc ereje és állapota alapvetően meghatározza a közérzeted = Minél erősebb és kiegyensúlyozottabb a gerinced, annál jobban érzed magad a mindennapokban!     

Figyelembe veszem az életkorod és a lehetőségeid a mozgásra és ha szükséges adok segítséget a gyakorlatok végrehajtásához. Hiszen az Iyengar jóga bármilyen életkorban végezhető, ez nem is kérdés.

Gerinced egyenesebb, tartásod erősebb lesz, amit a barátaid is észrevesznek majd. De a lényeg, hogy felveszed magaddal a kapcsolatot és az erőd fejlődésével az önbizalmad is nő.

Ha további kérdésed lenne a tanfolyammal kapcsolatban kérlek keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

Várunk szeretettel!

 

 


 

 Tovább az Órarendhez