Speciális erősítő óra Fit-Ball labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Teljesen kezdő, akár ülő munkát végzők számára is alkalmas edzési lehetőség, amelynek célja, hogy megdolgoztassuk a mélyizmokat és felfrissítsük, salaktalaíntsuk a kötőszöveteket. Az edzésen végig segítségedre lesznek különleges eszközeink és Móni szakértelme - vágj bele, megéri!

Mire számíthatsz a foglalkozáson?

Először is fascia hengerrel fogod átmasszírozni magad, hogy az esetleges elsavasodott izmaid, kötőszövetes részeid felfrissülnek.

Majd a Fit-Ball labda segítségével, talajon végzett mélyizom erősítő gyakorlatokkal hatékonyan átmozgatjuk az egész testet fejlesztve az izmok tónusát, erejét. Mivel a labda kerek formája miatt folyamatosan egyensúlyozni kell rajta, edzésed hatékonyabb, eredményesebb lesz. A foglalkozás végén pedig egy egyensúlyozó eszközzel, a Diner párnával dolgozunk amivel még érdekesebbé és erősebbé tehető a foglalkozás. Edzettek már rögtön dolgoznak a Diner párnával a többiek pedig később, erőnlétüknek megfelelően.

Móni 20 éves jógában és más edzésmódszerekben szerzett jártassága a biztosíték, hogy állapotodnak megfelelő és szakszerű átmozgatást, erősítést kaphass ebben a 60 percben.

Foglalkozásaink szerdánként 7.30-8.30 tartanak.

Kezdés: 2022.04.06. szerda reggel.

Szeretettel várunk!Tovább az Órarendhez