Speciális erősítő óra FitBall labdával, fascia hengerrel és Diner párnával

Speciális erősítő óra FitBall labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Teljesen kezdő, akár ülő munkát végzők számára is alkalmas edzési lehetőség, amelynek célja, hogy megdolgoztassuk a mélyizmokat és felfrissítsük, salaktalanítsuk a kötőszöveteket.

Az edzésen végig segítségedre lesznek különleges eszközeink és Veres Móni szakértelme - vágj bele, megéri!

Mire számíthatsz a foglalkozáson?

Először is fascia hengerrel fogod átmasszírozni magad, hogy az esetleges elsavasodott izmaid, kötőszövetes részeid felfrissüljenek.

Majd a FitBall labda segítségével, talajon végzett mélyizom erősítő gyakorlatokkal hatékonyan átmozgatjuk az egész testet, fejlesztve az izmok tónusát, erejét. A labda kerek formája miatt folyamatosan egyensúlyozni kell rajta, így edzésed hatékonyabb, eredményesebb lesz.

A foglalkozás végén pedig egy egyensúlyozó eszközzel, a Diner párnával dolgozunk, amivel még érdekesebbé és erősebbé tehető az edzés hatása. 

Veres Móni több mint 20 évnyi jógában és más edzésmódszerekben szerzett jártassága a biztosíték, hogy állapotodnak megfelelő és szakszerű átmozgatást, erősítést kapsz majd ebben a 60 percben.

A foglalkozás szerdánként 8:30-9:30-ig tart.

Előzetes bejelentkezést kérünk.

Szeretettel várunk!


Részletek
Esemény dátuma:
2023.09.27. - 2023.09.27.
Esemény ideje:
Szerda 8.30- 9.30
Esemény helyszíne:
Ananda jóga stúdió, 11113, Budapest, Edömér u. 4.
Típus:
Speciális erősítő óra FitBall labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Tudomásul veszem, hogy a(z) Veres Mónika Katalin Ev. (Magyarország 1162 Budapest Fürge u. 47.) adatkezelő által a(z) veresmonika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Telefonszám, Email cím, Cégnév, Számlázási cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.