Speciális erősítő óra Fit- Ball labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Speciális erősítő óra Fit- Ball labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Teljesen kezdő, akár ülő munkát végzők számára is alkalmas edzési lehetőség, amelynek célja, hogy megdolgoztassuk a mélyizmokat és felfrissítsük, salaktalaíntsuk a kötőszöveteket, a bőrödet.

Az edzésen végig segítségedre lesznek különleges eszközeink és Móni szakértelme - vágj bele,megéri!

 

Mire számíthatsz a foglalkozáson?

először is fascia hengerrel fogod átmasszírozni magad, hogy esetleges elsavasodott izmaid, kötőszövetes részeid felfrissülnek.

Majd a Fit-Ball labda segítségével, talajon végzett mélyizom erősítő gyakorlatokkal  hatékonyan átmozgatjuk az egész testet fejlesztve az izmok tónusát, erejét.  Mivel  a labda kerek formája miatt folyamatosan egyensúlyozni kell rajta, edzésed hatékonyabb, eredményesebb lesz.

A foglalkozás végén pedig egy egyensúlyozó eszközzel, a Diner párnával dolgozunk amivel még érdekesebbé és erősebbé tehető a foglalkozás. Edzettek már rögtön dolgoznak a Diner párnával a többiek pedig később, erőnlétüknek megfelelően.

 

Móni 20 éves jógában és más edzésmódszerekben szerzett jártassága a biztosíték, hogy állapotodnak megfelelő és szakszerű átmozgatást, erősítést kaphass ebben a 60 percben.

 

A foglalkozás szerdánként 8.30- 9.30 tart.

Előzetes bejelentkezést kérünk.

Szeretettel várunk!


Részletek
Esemény dátuma:
2023.02.08. - 2023.03.29.
Esemény ideje:
Szerda 7.30- 8.30, 8.30- 9.30
Esemény helyszíne:
Ananda jóga stúdió, 11113, Budapest, Edömér u. 4.
Típus:
Speciális erősítő óra Fit-Ball labdával, fascia hengerrel és diner párnával

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Tudomásul veszem, hogy a(z) Veres Mónika Katalin Ev. (Magyarország 1162 Budapest Fürge u. 47.) adatkezelő által a(z) veresmonika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Telefonszám, Email cím, Cégnév, Számlázási cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.