Iyengar jóga és lebegés a Napmajorban

2023. május 20 és június 17..

Ezt az egész napos programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy napra felfrissülni az Iyengar jóga és a Lebegés (Aquakontakt) egymást erősítő hatásában.

Program:
- 9.30: találkozó a Napmajor tanyán
- 10.00-13.00: Iyengar jóga Veres Mónival
- 13.00-14:30: Ebéd
- 14.30-17.30: Lebegés(aquakontakt) Majoros Nikivel a medencében
- 17.30-18.30: Szabad program

Délelőtt Iyengar jógával alaposan átmozgatjuk magunkat és délután a Lebegéssel kilazítunk minden feszültséget és teljes feltöltődésben térhetünk haza.

Helyszín: Napmajor Tanya, 6045, Ladánybene, Gödörállásidűlő tanya 36.

A találkozónkat a rossz idő esetén is megtartjuk.

 

Iyengar jóga Veres Mónival

Rendkívül precíz és intelligens jógarendszer, ahol az egyéni lehetőségeidhez és adottságaidhoz mérten tudsz fejlődni. Móni nagy figyelmet fordít az egyéni javításokra, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. A változatos szekvenciák egyaránt fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.

Megismerheted az ízületek nyitását célzottan elérő és fejlesztő pózokat.  Amik a nyitás mellett az ízületek és izmok hatékonyságát és erejét képesek létrehozni.

Lebegés Majoros Nikivel

A Napmajorban található testhőmérsékletű medencéjében megtapasztalhatod a víz gyógyító minőségét. A súlytalan lebegés állapotában a test ellazul, az elme lelassul, az érzelmek áramolnak. Oldódik a feszültség, de nem csak az izmokban, ízületekben, hanem magában az idegrendszerben is. Így az Aqukontakt ideálisan hat mentális állapotunkra anélkül, hogy különösebben tennünk kellene érte.

Ajánlom ezt a foglalkozást neked, ha:

  • megnyugvásra, feltöltődésre vágysz,
  • szeretnéd elmédet lecsendesíteni,
  • szeretnél dolgozni a bizalom kérdéskörével,
  • ha az önismeret útját járod, és szívesen megtapasztalnád jelenléted az új közegben.

A Lebegés (Aquakontakt) programon bárki részt vehet, akinek a meleg vízben tartózkodás egészségügyi szempontból nem ellenjavallt. Meditációs előképzettségre nincs szükség, és nem kell tudnod úszni sem, mivel a foglalkozás közben végig le fog érni a lábad a vízben.

 

Program ára: 25.000-/nap, amely magába foglalja a 2 programot és a könnyű ebédet.

Amit hozz magaddal: jóga felszerelés (szőnyeg, takaró, heveder, 2 tégla), fürdőruha, törölköző, papucs. Amennyiben nincs jóga felszerelésed, akkor előzetes bejelentéssel van lehetőség azok bérlésére.

A leutazást telekocsi rendszerrel oldanánk meg.

 

Ha bármi kérdésed lenne, akkor ide írhatsz nekünk.

Veres Móni: veresmoni73@gmail.com

Majoros Niki: napmajor@gmail.com

 

Várunk szeretettel!

 

.

 


Részletek
Esemény dátuma:
2023.05.20. - 2023.06.17.
Esemény ideje:
10.00- 18.00
Esemény helyszíne:
Ladánybene, Gödörállásidűlő tanya 36.
Típus:
Iyengar jóga 1-2. szint mindenkinek

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.